OM OS

Thy Service Udlejning - din leverandør af alt til din fest!

Thy Service Udlejning startede service-udlejning for mange år siden, og har nu været at finde blandt de førende i Thy til såvel private, firmafester, receptioner, møder som skolefester, gadefester, byfester, sportsfester og dyrskue.

Den 1. marts 2008 overtog Erik Vangsgaard det velrenommerede service udlejningsfirma efter at have været ansat der i 5 år. Som ny ejer er målet at videreføre den høje kvalitet og service, som Thy Service Udlejning er kendt for, med råd og vejledning til kunder omkring Deres fest.

De skal også være velkommen til at ringe på 21 48 32 60, eller maile til os på post@thyserviceudlejning.dk og aftale tid til et besøg hos os, vi laver gerne en prøveopdækning for Dem.

Thy Service Udlejning har et stort udvalg og kapacitet til mange kuverter, så ingen fest er for lille, og ingen fest er for stor.
Fra vort store udvalg i service kan nævnes: Hvidt porcelæn, flere forskellige glas, rustfrit stål, stort udvalg i bestik og glasvarer, samt borde og stole - også polstrede.

I vores udvalg af Party/Festtelte har vi lige størrelsen til dig alt fra 9m² til 1450m² alle er de godkendte Kibæk telte og er med certifikat. Teltene kan laves både med eller uden gulv. 

Vi glæder os til at hjælpe Dem med netop Deres fest.
Husk! Vi kan også klare opvasken.